November 13, 2011

Azam Smart Maal Hijrah 1433H By DRC & CTK | Contest



Ehem ehem.. sori terbatuk pula tengok banner atas ini.Macam couple sahaja kan?kan? hehe :) Ok back to story, Mr. DRC dan Ms.CTK buat satu blog contest.Kalau tidak silap tehaa, ini adalah First Contest mereka.
Contest Azam Smart Maal Hijrah 1433H
Itu tajuk mereka, bunyi memang sangat menarik.Perkataan "Smart" yang digunakan juga mempunyai maksud tersendiri.DRC juga telah membuat launching terbaik punya di Youtube. Jom saksikan beramai-ramai :)


Tehaa SALUTE kat DRC :) Anyway anda memang beranilah kan?Kalau tehaa, hado? gigil saja yang lebih.HAHA :D 

Jom ramai-ramai sertai Contest ini, nak tahu kenapa? sebab hadiah perhh!! TERBAIK! :) banyak sangat dan tehaa adalah salah satu sponsor hadiah.So Jomlah join :]

Syarat-syaratnya juga diketat sangat. Anda boleh check disini -> Blog Mr.DRC ATAU disini -> Blog Ms.CTK.Disitu sudah lekap segala-galanya.

Objektif Contest ini dijalankan kerana 
Memberi peluang kepada bloggers untuk mempunyai 1 azam sempena maal hijrah
Kepada yang sudah meyertai, tehaa ucapkan SELAMAT BERJAYA dan sesiapa yang belum jom sertai sekarang SEBELUM tamat. 
GOOD LUCK !! :D

4 comments:

ctk said...

thank tehaa...terima kasih kerana sudi sponsor!!

*ehem! ambOOOiii..smpat lg ngate ye..haha

TehaaNFM said...

@ctk
Your Welcome :D HEHE :)

DRceria said...

heeeeee... thanks promote n sponsor.. terharu shangat3.. semoga Allah memberkati kita semua... tanamkan niat dalam hati yg baek ye utk contest ni...insyaAllah....

psssstt : amboIi.. nanti bising si laki CTK tu... cukup2lah gosssip..heheh

Lunavocy said...

hi my blogger friend, pls join "the best memory of 2011 contest" by lunavocy.com. just click on the link below;
http://www.lunavocy.com/2011/11/best-memory-of-2011-contest.html

Your support really appreciated. Thank you :)