November 25, 2011

GIVEAWAY : IRINE NADIA nak kasi MIRACLE TAB for FREE!



Seronoknya bila tengok Irene buat giveaway ini.Memang tehaa excited melampaui batas, HAHA :D 

Kenapa tehaa nak product Miracle Tabe ini sebab muka tehaa penuh dengan jeragat, and tengok orang-orang yang pakai product ini semua cantik.Jealous larh kan? Pernah juga nak beli, tanya pendapat my mom.My mom cakap tunggu larh kerja, ada duit sendiri.Yes! i will buy !! but sekarang Irene pula ada bagi product ini secara percuma, tehaa rasa tak salah mencuba nasib.HEHE :) Sebelum kerja dah cuba product ini, selepas kerja memang product ini sahaja jadi pilihan.Harap-harap menang, dapat bersihkan muka yang hado lagi buruk ini. 

Siapa yang nak cuba nasib ke SINI > Blog Kak Irene

2 comments:

Eyriqazz said...

GOOD LUCK..

hadiah menarik...

jemput join...

Gadget Impian Eyriqazz dan Contest 6 in 1 Worth RM600+

TehaaNFM said...

@Eyriqazz Insyaallah, i will joining dude if ada masa terluang.