December 23, 2011

Azam 2012 tagged by @Sya







Dengan lafaz   بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم 

Tehaa mahu senaraikan semua Azam 2012 tehaa :
  1. Tehaa nak dapatkan Nikon d5100 <-- nak kerja hardworking!
  2. Tehaa nak bantu family.
  3. Tehaa nak jumpa dia,SUMPAH rindu gila.
  4. Tehaa nak teruskan usaha dalam dunia blog.
  5. Tehaa nak KURUS! yeah, absolutely.. (x

WHAT!! 
GILA! boleh jadi penulis NAMA ALBUM artis terkenal?!

Azam pertama, memang tehaa dalam lama mahukannya.Maklum larh, keluarga tak kaya mana.So kena tunggu duit sendiri larh.Azam kedua, itu memang tehaa akan utama kan! Paling tidak tehaa dapat bantu sikit demi sedikit right?

Azam ketiga, tehaa nak jumpa dia! Mungkin dia tak jauh, tapi dia takkan jumpa dengan tehaa sampai tehaa habis Exam STPM tempoh hari.But now dah habis, cuma dia agak sibuk dan mungkin awal tahun baru jumpa.It's ok dear ~

Azam keempat, tehaa nak lebih mahir dalam bidang ini dan mungkin tehaa boleh buat blogshop tehaa sendiri.Azam yang kelima, oh so blusher..tehaa nak kurus tak mahu kurus sangat, sikit jadi larh.HAHA :D




Ok, siap! tenkiu for tagged @Adik Sya








2 comments:

Scha-Hira said...

WAHWAH! Kurus macam sya nak ? ;) Haha, Tahniah (: Btw, Welcome :D

TehaaNFM said...

@Scha-Hira Kurus macam awak, OhMy..kurus sgt.bole ke?HAHA :D