December 31, 2011

no word (:


Hai semua, entri malam ini agak jiwang sedikit.Tak jiwang sangat (:


Ok! Dulu tehaa pernah tolak dia mentah-mentah sebab tehaa anggap dia sebagai seorang abang.Tehaa tahu masa itu dia ada makwe dan dia ada problem, so tehaa biarkan dia selesaikan cara baik.

Hampir 1/2 tahun kami tak berhubung hingga 1 hari tehaa tekad nak cari dia.Tak tahu kenapa, alasan apa yang tehaa nak bagi tehaa memang taktahu!TAPI demi TUHAN tehaa rindu sangat dengan dia! 

Kerinduan itu sehingga tehaa buat satu entri PASAL DIA!!.

BTW now "kalau KAU baca", aku nak cakap dgn kau yg :
"tehaa RINDU gila kat kau" #SUMPAH! Rindu nak borak dengan kau! Rindu nak baling pen dari atas ke bawah! Rindu dengar kau membebel!! Rindu dengar kau marah aku !! Rindu kau belanja aku!! HAHA :D
And gambar kau banyak dalam pendrive tehaa, taktahu nak wat pe.Stalker je hari-hari (:
Bila nak datang Kelana Impian lagi.Nak borak dengan kau!!ermm..


#Ok! No komen (:

2 comments:

Scha-Hira said...

HIHI. Siapa tuu ~ Mwehehehehhe. Abe - Abe ~

TehaaNFM said...

@Scha : No la, abg angkt jer (: