December 9, 2011

Baju Kurung Cheongsam | Rekaan TehaaNFM


Anybody home? Anda keluar tak hari ini, tehaa bosan sudah duduk rumah ini.Siapa yang nak bawa tehaa jalan-jalan, sila inform cepat-cepat ! KAHKAH :D

Ok, tehaa nak cerita ni.Akibat terlalu bosan berada di rumah.Tehaa pun mengambil sekeping kertas, dilipat dua serta pen biru.Pada mulanya, nak conteng-conteng sahaja sambil cari idea baru untuk novel tehaa.

Yes! tehaa dalam pembelajaran membuat novel, tapi belum siap lagi.Insyaallah, bila dah siap tehaa baru boleh decide nak publish ke tidak novel itu.Yela, tehaa baru sahaja memcuba takut nanti banyak yang silap pula.

Tadi bukan idea yang datang, tapi ilham baru yang datang! Ilham baru beb! Mula-mula macam buruk sahaja, tapi tehaa still nak anda semua lihat rekaan xseberapa tehaa dan yang paling penting adalah REKAAN SPONTAN


Gambar di atas adalah rekaannya. Yes! agak buruk --' 

Penerangan Gambar :

Baju ini tehaa bagi nama Baju Kurung Cheongsam. Kenapa? sebab tehaa campurkan baju kurung dan cheongsam. 

Bunga cheogsam bahagian tepi kan? Tehaa letak di bahagian tengah kerana perempuan kan pakai tudung, kalau letak di tepi nampak buruk bila panjang.So letak di bahagian tengah larh, jadi macam corak manik sikit :D
Hope ada orang yang akan komen tentang rekaan baju tehaa ini.OK ke tidak?!

6 comments:

Nelly The Strange said...

cantiknya !! nelly tak reti lukis ~
hehehe

yeas el said...

Cantikk :)

TehaaNFM said...

@Nelly The Strange Nelly, ini pun spontan saja :D

TehaaNFM said...

@yeas el Terima Kasih Awak :D

Nor Aishah said...

tu baru lukis..kalau dapat tgk yg real...mesti cantik

TehaaNFM said...

@Nor Aishah hihi..terima kasih :)