December 29, 2011

Pemenang GA For Newbies | End Year 2011

Inilah saat yang di tunggu-tunggu oleh semua kan? Kepada semua sponsor dan contestant TERIMA KASIH sekali lagi kerana telah menjayakan GA ini :)


Sebelum itu tengok nombor anda terlebih dahulu CHECK KEDUDUKAN

Pemenang-Pemenangnya adalah :

1- Header simple (2 Pemenang) - TehaaNFM


Berhubung  di FB TehaaNFM

2- Copyright banner (3 Pemenang) - TehaaNFM


Berhubung di FB TehaaNFM

3- Header like Aina Hanani (2 Pemenang) - Aina Hanani


Berhubung di FB Aina Hanani.

4- cursor nama (1 pemenang) - Aina Hanani
    

Berhubung di FB Aina Hanani.

5- Header (5 Pemenang) - Miraa Hussin


Berhubung di FB Miraa Hussin

6- Doodles (2 Pemenang) - Huda Raihana


Berhubung di FB Huda Rihana

7- Header (5 Pemenang) - Wada Yoora


Berhubung di FB Wada Yoora
------------------------------------------------------------------------------------------------

Taniah kepada yang berjaya. Kepada yang tidak bertuah, boleh cuba pada GA akan datang.Insyaallah :)

Sekiranya berhubung dengan Sponsor sila nyatakan :
Saya (Nama dan Link blog) pemenang dari contest GA FOR NEWBIES|END YEAR 2011.
Ini akan memudahkan sponsor-sponsor kita :) 


#ATTENTION! SILA berhubungan dengan SEMUA sponsor SEBELUM 07/01/2012



18 comments:

Scha-Hira said...

Alhamdulillah kalini Sya menang ! Alhamdulillah (: Syukur. kepada yg tidak bernasib baik , cuba lain kali ^^, kepada pemenang yg lain . TAHNIAH :D
#Terima kasih bnyak-bnyak cik tehaa :*

Ku Azhar said...

waaa sempoi2!

TehaaNFM said...

@Sya : Taniah :)

@Ku Azhar : Tenkiu Abah :D

Niena Sofea said...

thnxs teha ..

1st time menang GA .. =)

TehaaNFM said...

@ninie : taniah and your welcome :)

Nida said...

Alhamdulillah... nombor 35 ada.. thanks Cik Tehaa.

Az Meeda said...

Alhamdulillah.. thanks.. :D

AnaLyana said...

TQ dear..:)

Fara E's said...

tahniah kpada pmenang ! ;D

TehaaNFM said...

@Nida, @az meeda, @Analyana : TANIAH :)

@Fara : TENKIU :D

Zakiah Zakaria said...

yeah...thanks to god...1st time join terus dapat...thanks kak tehaa

TehaaNFM said...

@Zakiah : Taniah :)

'Aina Mohd Fauzi said...

Alhamdulillah ~ saya dapat tempat ke 30 . :D syukur alhamdulillah .

#em , kak .. mau tanya boleh ? em , mcm mana nak tuntut hadia ? sorry kalau saya ni mcm .. paham paham je la ek . ni first time masuk and ada rezeki menang . saya kurang paham sangat apa yang akak tunjuk kat entri ni . kalau boleh , tolong terangkan . sorry kalau susah kan akak . (:

TehaaNFM said...

@Aina : juz mcg kat FB sponsor yg anda ad menang hadiah mereka drpd GA for Newbies

'Aina Mohd Fauzi said...

ouh , ukay kak . thanks sebab bagitau . now saya dah faham . ^_^ terima kasih sekali lagi .

TehaaNFM said...

@'Aina Mohd Fauzi your welcome :D

Celine said...

menang nombor 7.. dah add Miraa tapi tak accept fren request jadi tidak boleh msg :/

TehaaNFM said...

@Celine tehaa akan cuba uruskan, ok :)