January 30, 2012

Faktor Luaran makanan lebih menjadi tarikan


Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera Semua,

Semalam nak update pasal #AJL26 tapi internet problem.Itu macam gila malas nak tunggu dan terus masuk tidur! Lagipun hari ini(isnin) kerja pula tu.

Hari nak story pasal faktor luaran sesuatu makanan.Kenapa tehaa nak cerita tentang ini?hah! Jom tengok gambar bawah ini :




Aiskrim? it's not Aiskrim,dear :)
Ini adalah kuih apam berbentuk aiskrim.Menarik, Tertarik kau memang DA BOOMM!! kan?

Dengan confiden tehaa ambil satu untuk rasa, rupa-rupanya rasanya sangat-sangat mengecewakan.Very disappointed!! serius, mybe ada orang buat memang TIPTOP dengan tarikan luarannya kan?

Tapi yang tehaa makan ini, memang sangat-sangat mengecewakan.Di mana tehaa beli itu, tidak perlulah di ungkitkan.Tehaa cuma nak bagi tahu "Don't Judge A Book By it's Cover"

Betul tak ayat itu?Hahaha :D

K,bye!

Sincerely : TehaaNFM


2 comments:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Setuju sangat sangat sayam. Ni dah memang tektik penjual untuk menarik customer. First impression is the most important thing in life ;)

TehaaNFM said...

@puan besar :
Betul, tp kadang2 kita sbg customer jd bengang pula..hehehe