January 21, 2012

Taksuka pakai blogskin



Assalammualaikum dan Salam Sejahtera Semua,


Setiap orang pasti ada minatnya tersendiri kan? ermm.. kita tak boleh suka-suki nak paksa orang untuk menyukai something yang dia tidak suka! betul tak?

Tehaa tak suka guna blogskin! kenapa? nanti tehaa akan bagitahu satu persatu. Actually, tehaa pernah tukar blog tehaa kepada blogskin.


Macam mana? ok x? Layout masa guna blogskin? ermm..

Antara sebab tak mahu guna blogskin :

1- Susah nak cari blogskin yang ada "past entri"
2- Susah nak letak iklan Pakcik Nuff dan Makcik Churpp
3- Tak reti nak tokok tambah function blogskin sedia ada.Contohnya : Tab Menu
4- Tulisannya sangat kecil, xtau macam ne nak besarkan. tehaa dah larh rabun --'
5- Terlalu banyak skin yang cantik, susah nak pilih..HAHA :D

Itulah antara sebab-sebab tehaa malas using blogskin! memang kalau guna blogskin, memang awak punya blog laju sahaja loading kan? 

Tapi takpe tehaa dah terbiasa guna Minima and edit minima ini, so takde masalah sikit xD

Ok, Sila jangan marah tehaa sebab tak suka blogskin.

Nak photoshot bersama orang tersayang --> KLIK SINI!! cepat ~
Sincerely : TehaaNFM



2 comments:

Lyssa Faizureen said...

HAHA . samalah kte . takk suka blogskin :)

TehaaNFM said...

@Lyssa Faizureen kan? hehe :D

btw thanxs sudi komen entri tehaa ~