January 22, 2012

Selamat Tahun Baru Cina 2012






Assalammualaikum dan Salam Sejahtera Semua,

Esok seperti semua sedia maklum adalah Cuti Umum sempena perayaan Tahun Baru Cina kan? Tehaa pun turut merasai suasana cuti apabila penat berkerja. Dulu masa sekolah, bila Cuti Umum Tahun Baru Cina takde rasa sangat sebab kerja sekolah berlambak --'

Now, 
Cuti memang terasa! terasa nak shopping..HAHA :D lagi-lagi bila dah dapat first salary kan? memang macam "kera dapat bunga" lah! Tapi tehaa tak sampai macam itu sekali, tehaa ada simpan gaji tehaa untuk membeli sesuatu.

Confirm ramai yang spent time dengan family kan? Bukan senang nak dapat cuti macam ini, kan? 

Tehaa memang spent time esok dengan Family, cadangnya nak bershopping di One Utama, Damansara.So, siapa yang ternampak tehaa itu jangan sombong-sombong ye? just tegur sahaja, tehaa akan tegur anda balik..

Eeeiiceehh, macam glamour saja tehaa ini kan? HAHA :D

Apa-apa pun, 
Tehaa nak ucapkan Selamat Menyambut Perayaan Tahun Baru Cina kepada sesiapa sahaja yang menyambutnya sama ada mengenali tehaa ataupun tidak mengenali tehaa!


 ANGPAU untuk anda Semua!!


GONG XI FA CHAI

4 comments:

adiba ramli said...

nak angpau jugak -,-

TehaaNFM said...

@adiba ramli ok2 saya bg awak angpau :D

HajarTrololol :3 said...

Meh bank in angpau :3 lewls.

TehaaNFM said...

@HajarTrololol :3angpau mne le bank in :D