January 14, 2012

SAYA PUNYA BLOG DAH LA , BEN ASHAARI !




BEN ASHAARI

Ok! Now, tehaa join Segmen 2012/4 : SAYA PUNYA BLOG

Tengok banner atas itu, pengajurnya bukan calang-calang orang lagi :  Ben Ashaari!!

Punca utama?
Tehaa nak kongsi pelbagai cerita yang tehaa tahu, sebab bukan semua orang jenis suka bercakap kan? writting is better than talking betul tak? 

5 Buah Blog, baru kenal?
@Ku Azhar

Itu semua link yang tehaa baru kenal larh.. semuanya boleh dikatakan famous mcm Ben Ashaari




7 comments:

Cik Eyqa said...

terjah balik.. nice blog..

cik bell (: said...

singgah sini pulak n follow youuu :)

Si BuDaK KaChAk said...

nice....meh la kenal dengan BK plak....heheh

Nor Fadila Rosli said...

salam sua kenal,ternampak blog ni masa buat blog walking kat rumah banglo abang ben..:P
happy blogging ye...
i follow u..

kalau sudi meh la ke rumah tak berbumbung kite..:)

http://budakperempuanmenulis.blogspot.com

:)

Cik Lia Lomi said...

salam perkenalan, betul menulis lebih baik dari bercakap. :D

Diera Tekikushika said...

hari ni jalan2 kat blog awak, jom singgah blog saya.. usha2 laa jugak blogshop saya tuu. mana tau ada yg terpikat. hehe =)

TehaaNFM said...

@Diera Tekikushikai will be there :)