December 24, 2012

R.A.N.D.O.M :]


Hai semua,

Tajuk hari ini, R.A.N.D.O.M 
why random? Sebab banyak perkara nak bagitahu ni.. cehhh!! macam serius sangat pulak kan? hehehe... ok2, let's start now! :)

Tehaa nak gerak ke kampung mybe tengahhari ni.. naik Bas je.
Disebabkan ayah kerja., terpaksa ayah tehaa lepaskan kitaorg balik menaiki bas.. act, 
adik tehaa 2 orang yang kecil dan ibu tehaa tak pernah naik bas untuk perjalanan agak jauh tu.. hehehe :) 

hah! 
hari ini senarai nama untuk Final Giveaway akan di keluarkan.So, nanti korang check sama ada link korang ada ke tak.. kalau xde inform kat tehaa ye? Disebabkan tehaa balik kampung dan jumpa dengan blogger Ammin, Undian tehaa akan buat secara pick-up , so so luck ada pada sesiapa... :)

Siapa yang tak join lagi, better join sekarang, Lagipun Final Giveaway akan tamat pada 1/1/13 ini.. so cepat-cepatlah join! 

Another things nak bagitahu,
Blog ini akan auto-update.. so kiranya, tehaa tak online pun akan terupdate sendiri. Melainkan tehaa akan update entri waktu juga. Entri yang Auto-Update, contohnya tutorial, tips atau review.. faham kan? kalau entri-entri macam ini, tehaa akan menaip dan keluarkan pada waktu yang sama kalau takde halangan.



2 comments:

Nur Syakirah said...

macam mana awak buat auto publish eh? ajar-ajar :D

deqjamucuxx said...

hati2 nt yer :)