December 28, 2012

Terhenti Disini!


Hai semua..
Dah 5 hari duduk di kampung, lama tak berupdate... tetiba update dengan tajuk "Terhenti Disini~"  
Ramai juga bertanya..Tehaa nak stop blogging ke, why? jawapannya -TIDAK
hah! besar tak?hehehe :D

Ok, apa sebenarnya TERHENTI DISINI.. 
semua sedia maklum tehaa ada menggunakan shoutbox kan?so dengan ini, tehaa nak umumkan tehaa akan buang SHOUTBOX dari blog tehaa.

*Imbas Semula*
Awal tahun 2012, tehaa ada cakap "No More Shoutbox" disebabkan ramai suruh pasang semula.Alasannya better ada shoutbox, visitor boleh taip kat situ.. so tehaa pasang semula untuk visitor.

But..............................
Apa yang tehaa dapat? org dok main SPAM link iklan!! taksuka, kalau nak suruh klik, just taip then bagi link.... tension! Takde alasan lain dah~

maaf, 
tehaa tahu tak semula visitor ke blog tehaa dengan SPAM link iklan, tapi disebabkan sebahagian itu...tehaa terpaksa macam ini. maaf sangat-sangat!

Bila tehaa akan buat Shoutbox?
Bila-bila, yang penting 01/01/2013 shoutbox takkan ada~

Macam mana nak tinggalkan jejak/request?
  • Komen entri tehaa
  • Letak kat fanpages tehaa >TehaaNFM[Blogspot]<
  • Mention tehaa kat twitter @TehaaNFM
Korang jangan risau, start 1/1/13 akan ada balik TOP COMMENTOR, so rebutlah ramai-ramai :D

6 comments:

StrawBerry Cynta Syasya said...

alor..teha nak buang pulak shoutbox tuh .. lepas nih tkena komen pulak erk..:)

TehaaNFM said...

@strawberry : komen la :)

cweet pinky said...

adei entah la , buatlah keputusan yang terbaek ye :D

CP dah jarang lak klik2 kt CBOX tuh tapi yang spam iklan tuh memg tak bertanggungjawab

TehaaNFM said...

@Cp: sori about that, trpksa~

nur hayati said...

tu la..ade sesetengah visitor tu suka ltk link iklan..tp skrg ni kalau sy nk tgk link visitor tu sy ltk mouse kt nama org tu dlu..pastu akan keluar link kt bwh sekali sebelah kiri..kat situ kite leh tau kalau link tu last .blogspot baru sy tkn kalau selain drp tu sy ignore je..:)

Princess Syazliyana said...

aloooooorrr gitu pulak.. heheh mmg bykkan org spam link ni.. bencikk betul aihhh .__.