February 16, 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?



BEN ASHAARI


Kenapa tehaa join segmen Uncle Ben ini? ha! sebab tehaa boleh tengok dimana silap tehaa sepanjang tehaa berblogging ini.So sudi-sudi lah bagitahu apa kelemahan tehaa ye?tenkiu. :)

6 comments:

Zaza said...

blog ni simple je.
maybe kena letak pic yg menarik.
baru best :)
btw, follow blog ni taw?
kritik blog sy lak ok .?
http://derina923.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

apisv2 said...

dtg mengunjung dan kritik ;p
jgn lupa dtg blog apis sekali ;D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

cik Lily said...

hai, jemput singgah sini pulak...

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Fadzmie Mohamad said...

Overall design, okay. Sedap mata memandang. Just header, boleh strecth kan lagi ke tepi, supaya gambar dalam header tu nampak lawa. Dan widget twitter tu macam tengah problem. Hehe. ;)