February 4, 2012

Header/Watermark PERCUMA!!



Assalammualaikum dan Salam Sejahtera Semua,

Yaww! tehaa kembali mengupdate blog.Tehaa nak buat Something Special ini, tapi masih dalam perancangan dan ia akan start sekejap lagi atau 1jam lagi atau esok hari.Senang kata pada bila-bila masa.

HAH!! Ini bukan GA ataupun Contest tau, yang pasti ini adalah Something Special.Agak-agak ada tak yang akan ikut? 

Ok! Something Special yang tehaa maksudkan adalah... 
Pemberian header atau watermark secara percuma!
Suka tak? 
Tapi benda ini belum dilancarkan tau! 


Kenapa tehaa tak lancarkan lagi? sebabnya tehaa nak anda semua komen dan pilih antara Header ATAU Watermark yang mana anda hendak tehaa berikan SECARA PERCUMA!


Yang paling banyak yang dipilih, yang itu larh tehaa akan berikan! Jadi apa tunggu lagi komen larh cepat sebelum pukul 12malam ini :)


Sincerely :  TehaaNFM



21 comments:

Hamizah :D said...

WATERMARK TEHHAAA :D

Eika Nur said...

wow bestnyaa!

nak HEADER! :)

Cik Nabieyla said...

header laa :)

Syafiq Rashid said...

watermark ,

KHAIRUNNISA said...

watermark

Diyana-Wr said...

hehe, sy pilih watermark :)

Budak Strawberry said...

i prefer header lah sis...
but watermark tu template eh??

ghostgulz said...

watermark ! ^^

TehaaNFM said...

@budak strawberry : watermark not template but yg letak kat gambar :)

nenek pink! said...

waaa , bestnye >.<
nak jugak , haha . just joke :)

Aremeera said...

header !!!!

cik lemon said...

header :D

ifsha said...

WATERMARK ^_^

just A story (: said...

watermark ! heee

gadis pekan said...

teeha...atie nak watermark ;p

syira said...

nk headder n watermark la...cik tehaa kn baik...ngn adik sndri x leh bekira taw....dpt lg wat bende free cmni... dpt la mengukuh kn lg hubungan silaturrahim.... H A H A =D

ijA said...

kita nak request watermark dan header boleh x?..kejamnya..gila..tamak..opss


kita nak watermark je..thanks tolong buatkan,..

Scha-Hira said...

Watermark! Aww, btw, watermark tu mcm mana ? -.- Haha

Miss Bleery said...

I prefer watermark leee :)

Lya cumel said...

tehaa! terlambat buka blog..
lya sokong tehaa bt header free =)
so ble suh tehaa btkn header bru tuk lya

athirah said...

Watermark =)