February 5, 2012

Watermark Percuma!! Lai,..Lai..



Assalammualaikum dan Salam Sejahtera Semua,

INI ENTRI MELEKAT SELAMA 36JAM.
Harap Maklum.TQ



Hello =)
Disebabkan Something Special mendapat sambutan yang agak memberangsangkan. Oleh itu, tehaa dengan baik hati mengira jumlah terbanyak yang dipilih oleh anda semua.

Daripda 21 orang, seramai 13 orang memberitahu bahawa mereka memilih watermark  untuk diberikan secara PERCUMA!!manakala hanya 8 orang mahukan header.Jadi tehaa akan berikan Watermark SECARA PERCUMA!!

Yes! PERCUMA! jangan terkejut ye? :) 

Tapi sebelum tehaa beri secara percuma anda perlu ikuti arahan-arahan tertentu untuk memudahkan tehaa buat watermark untuk anda seorang demi seorang.

Syarat-syaratnya: 

1- LIKE fan pages (semua urusan disini)
2- Post kat wall fan pages tehaa, anda perlu tulis :
#I WANT WMF!
  • Nama untuk ditulis :
  • TehaaNFM[blogspot]
  • Link Anda :
  • http://tehaalarh.blogspot.com ATAU tehaalarh.blogspot.com
  • Tagline Anda :
  • Officially Design and Posting by TehaaNFM
  • Email/Link FB :
  • fahtehaa_maarif@yahoo.com
3- Siap!!


##Bagitahu WARNA sekali ye? tq
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tehaa perlukan email atau link Fb untuk mempermudahkan proses memberi watermark anda. Watermark anda akan di Post di wall fan pages dan di hantar pada anda menerusi FB ataupun Email pada waktu yang sama.HARAP MAKLUM.
*****ALERT******Sekiranya wall anda di Like oleh Tehaa bermakna details anda telah di ambil dan anda hanya perlu bersabar.

WaterMark Free(WMF) ini akan berjalan selama 36JAM sahaja! Sebarang details selepas 36JAM tidak akan diambil.

Penyertaan Tidak Terhad Sehingga 36JAM.
*memandangkan FB tehaa bermasalah, tehaa akan buka FB pada bila-bila masa untuk mengambil details anda.TQ*

Ikhlas : TehaaNFM


7 comments:

ijA said...

sudah posg di wall fb..thanks tehaa...sukanya dapat watermark free..kita pun xreti nak buat watermark.

TehaaNFM said...

@Ija : nanti tehaa ambik details eik :)

Ezzattie said...

ezzat nak jugak. ezzat tak reti la nak buat camne.. so, ezzat nak free dari teha. boleh? tapi atas nama zatiecatalyst. dah post n like ur page... :)

TehaaNFM said...

@ezzattie : ti tehaa check :)

gadis pekan said...

Slm teha...atie dp free watermark ek? Mana nk kasi detail ek?

HajarTrololol :3 said...

Dah terlambat T,T tskkk.

Anonymous said...

Below, I have listed a number of symptoms of Bipolar Disorder with a little description about them. [url=http://www.elitwine.com]canada goose jackets[/url] While getting a offender law firm, you are almost getting a selection involving comprehension with regards to the legislations. [url=http://www.pariscanadagoosepascher.com]Canada Goose Banff Parka[/url] Prgtpijtf
[url=http://www.canadagooseparkasalg.net]canada goose parka[/url] Jkjcrstqx [url=http://www.christianlouboutinonlineoutlet.co.uk]christian louboutin outlet[/url] rmxkopizo