January 16, 2011

mukabuku hantar message !


atau lebih korang kenali sebagai :



korang tau kan yang ada hua.,hua.,mnyatakan facebook(mukabuku) nak ditutup?!
i know that u oll's hear and did u get ....., ?
ermmmm.,,aku nak tanya larh kat korang ! will u gets message from mukabuku?!
actually aku pun xdpt msj 2.,btw,i feel confius bila aku TERbaca status m'ber aku!
korang nak tau x,mesej perw? 
anyway!!aku nak tegas kan mesej nie aku pun xpasti sama ad dr mukabuku
ATAU hanya surat berantai,.okay ~!

*Dear Facebook members, Facebook is recently becoming over-populated. There have been many members complaining that Facebook is becoming very slow. Records shows that the reason is that there many active Facebook members and on the other side, many new facebook members. We will be sending you this message around to see if members are active or not. If you are active, please send this to at least 15 other users using copy and paste concept. Those who do not send this message within 2 weeks will be deleted without hesitation to create more space. Pass this message to as many friends as you can to show that you are still active and you will not be deleted.*


wehyy !! nie ada like2 surat berantai kan?!
 so,korang da bacakan?what do u think.,its true or just for joking ?
this mesej juz for 2weeks?hoohoo ~!
amacam klu kne blog betoi2?WTF!!gi mampui ar :)
kn..,?kn.,?kn.,?
kita xdpat msj ue dan kita xpyah prcaya dgn msg tue okay !!!


*p/s : Klu kena block amacam?hikhik :)
DO I CARE !! -peace-
info dari : cikin net !
dia m'ber kawan aku punya kawan :)
hakhak ! thanx cikin ~!

2 comments:

nazrul ashraff said...

haha..bodoh2..jgn pcye..http://warna-warnihidupaku.blogspot.com/2011/01/bukti-facebook-tidak-akan-ditutup-15.html
bkak tht..

tehaa said...

okeyh !!
thanx for information :)