September 11, 2011

CONTEST MERDEKARAYA SYAMIM NOVELIS

Heyp peeps ! Salam 1 blogger..

Just straight to the point yeah?

Let's Join a Contest :)



Ha ! Syamim ni nak tahu peristiwa yang terjadi masa raya kan?
meh sini, tehaa nk habaq ~

Malam raya pertama, kita menyambut Hari Kemerdekaan kan?
So, tehaa and sedaramara di kampung main mercun.. eh cop !
nak bagitahu, pakcek tehaa ad bela beruk., tok ambil kelapa. Actually,
SUMPAH tehaa LANGSUNG xperasaan ada beruk kat situ ! then terus jerx 
baling mercun bola kat bawah rumah beruk.HA ! apa lagi jadinya..

TERPERANJAT BERUK larh, beruk tue.HAHA :D

adik sedara tehaa kena tarik rambut sebab kacau beruk tue.So,
confirm-confirm larh tehaa nevernever dekat dengan beruk tue !
kang tak pasalpasal kena tarik rambut.

Nak tengok gambar kami ? erm.. ada larh satu dua.. 
klik utk gemok !
tue gambar, permulaan kami utk bakar mercun papan !
HAKHAK :D

KLIK UTK Gemok


Tue gambar monyer yang menjadi sasaran aku Malam Hari Kemerdekaan,
Nie Gambar keesokan harinya.. (tangkap gambar dr jauh) , still takut nak dekat..
HAHA :D


Ni muka manusia yang mengaku salah akibat perbuatannya HAHA :D
akibat penyesalan tehaa, tehaa wat entri INI,

-TAMAT-

--------------------------------------------------------------------------------------
Hope penganjur contest terhibur :)

semua syaratsyarat telah tehaa ikut ! Syaratsyaratnya + join contest 

Hope LIKE entri dan FanPage FB tehaa juga ~

2 comments:

ifwat syamim said...

haha,,kesian beruk tuh.
thanks join,=)

Fahtehaa said...

@ifwat syamim
Tak boleh nak buat apa dah..hikhik :)