September 20, 2011

Surat untuk Anonymous | ANON

Heyp peeps ! Salam 1 blogger..


Surat ini tehaa buat khas bagi anda yang suka menjadi seorang Anon :)
Tehaa tak kesah pun sebab tue, tehaa still akan "publish" comment Anon.
Kalau tak dah lama di delete , HAHA :D

DAH, baca surat nie ;

Dear Anonymous (ANON),
Ini adalah sebagai perhargaan tehaa kepada anda kerana datang ke blog tehaa.Antara sebab tehaa TAK KISAH Anon masuk ke blog dan marah-marah tehaa.
1  Anda seorang yang penakut.    - takut kehilangan followers sebab menegur orang.
2  Anda mempunyai sikap pentingkan diri.    - Tahu komen jerx lebih, ajarkan benda betul tak nak.
3  Anda tiada sikap tolong-menolong.    - Tolong larh sikit, mybe newbies tue tak berapa pandai lagi k, kan?
4  Perasan diri anda terlalu bagus.    - Cakap je lebih, tapi tak nak tunjuk pun blog anda ! (xletak link)
5  Kedekut ilmu.    - HA ! mungkin ! kalau tak, mesti anda letak link anda/ link tutorial anda kan?
Ok larh, setakat ini sahaja.Ini hanya anggapan tehaa tentang ;
"KENAPA ANON TAK NAK LETAK LINK ATAU JEJAKNYA"
Kalau sudi baca nie ye ---> BERHEMAH KETIKA MENEGUR 


sincerely,TEHAA :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------

TERIMA KASIH kerana menjengah tehaa DISINI dan DISINI !

- Tehaa tak kesah sebab anda juga akan menaikkan traffic blog tehaa :) -

P/S : Kalau anda rasa tak nak jadi ANON sila komen atau tinggalkan jejak di 
        shoutbox dengan LINK ye? tq.

16 comments:

halidaRahman said...

anon tu ckp apa?

Mithra said...

like it :D

syerz eyryn said...

yeayhh ! cik anon pown sudaa jengah blog ryn :)) haha. .

Fahtehaa said...

@halidaRahman Baca kat tempat dia jengah tehaa tue !

Fahtehaa said...

@Mithra thanxs ~

miszfazierra said...

setuju !

http://princessloveglamorous.blogspot.com/2011/09/rancangan-realiti-tv-yang-mana-pilihan.html

Miss Purple Ungu said...

lawak la anon tu...dh la kedekut link plak hahaha ;)

Fahtehaa said...

@syerz eyryn sabar je la kan? hehehe :)

Fahtehaa said...

@miszfazierra :)

ieyza afieyna said...

sabar je la k,..
alhamdulillah blog ieyza xda org kutuk2 kritik2 macam cik anon ni..

nurul diana said...

anon pedengki thap gile !

chekgu kechik said...

anon 2 pemalu kot orgnye..hehe

NORUL ATIQAH said...

: anon so anoying . biaselah tu . tapi dea ta pena dapek lagi anon tu . hihi .

teha said...

hahahha ! kesian kau cik anon ! hahhaa !

Anamarza said...

Akak suka ngan statement "Tehaa tak kesah sebab anda juga akan menaikkan traffic blog tehaa ".

Sekurangnya dgn adanya cik anon tu trafik naik dan terbukti entry kita ada yang membacanyakan

TehaaNFM said...

@Anamarza Betul tue kak :D