September 9, 2011

Kalau TAKNAK follow TAK PAYAH follow!

Heyp peeps ! Salam 1 blogger..

Firstly, Tehaa nak mintak maaf kalau ada yang terasa..

OK, actually nak kupas isu yang kadang membengangkan bloggies-2
kan? INCLUDE me ~! SERIUS memang panas giler tengok ayat tue..

ok nie ayatnya ;

"I FOLLOW U, YOU FOLLOW ME, ok?"

Mesti pernah jumpa kan? 
kadang-kadang kalau tehaa lepak kat group-group blog..
ada jerx yang postkan perkataan tue + URL mereka? apa anda boleh buat?


HELLO?? tak semua orang yang suruh anda follow balik tue..
tak reti buat entri macam kamu !! *tehaa xckp diri tehaa yew*


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Anda tak suka perkataan tue? hah ! senang !


IGNORE jela !! Buat apa fikir panjang-2, bukan susahkan?!


cakap banyak-banyak pun, bukan diorang dengar kan?




SAPE TERASA?? ha ! JOM LAYAN , kata-kata semangat untuk kamu yang 
terasa , dibuat khas untuk KAMU ! blog nie sesuai utk KAMU !!




KLIK SINI, MESTI KAMU DAPAT BANYAK FOLLOWERS !

best giler kan? 


credit to Mujuez

1 comment:

Awan Biru said...

Rasanya ayat tu tak patut digunakan.
Nak follow satu blog tu bukannya boleh paksa. Kalau blog tu bagus, tak payah suruh follow pun pasti orang akan follow. Yang penting entri kena berkualiti.