September 15, 2011

Terasa Blog Famous TETIBA | Thanx Anon

Heyp peeps ! Salam 1 blogger..

Excuses me,. firstly nak bagitahu anda.

BLOG NI TAK WAJIB DI FOLLOW pun !!!!! sukahati larh ,
FANPAGE takpayah LIKE pun takpe !! sukahati larh ,

Anyway thank you very-very much for Name "HOLY" ,
nak tahu kenapa?
sebab kamu larh tehaa terasa blog tehaa ini dah famous ! 
walaupun yang ado je kan?

NAK BACA tak??

klik to gemok !

sincerely , tehaa mintak maaf kalau ANNOYING kan hidup kamu ~!

TAPI tehaa rasa kamu sebenarnya ANNOYING tue.. HAHA :D
BERANI KERANA BENAR, KAWAN ~ 
letak LINK kamu juga.. 

anyway thanxs sudi datang blog tehaa yang ANNOYING kan KAU !!
and thanxs sebab sudi bagi tehaa rasa blog tehaa nie dah FAMOUS ~!

walaupun hakikatnya TIDAK !! hahaha :D

maaf kawan and again THANK YOU so much :) i so appreciate !


eh ! datang lagi eik? lepas nie tinggalkan LINK senang tehaa 
nak ucapkan TERIMA KASIH,KAWAN ~ 
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Jom join GiveAway -> GiveAway[Sep2011] IniHanyaSebuahCerita

4 comments:

Eyqa Hasnan said...

serabai aje mrs.anon tu !

Anonymous said...

orang dah kritik ko bukan nak amek pengajaran. siap buat entri2 pulak.ades...newbie2

Fahtehaa said...

@AnonymousOwh maaf :( TAPI kenapa tak letak LINK? anyway kerana kritikan, :D

Fahtehaa said...

@Eyqa HasnanHAHA :D