September 11, 2011

The First Doodle Making | So UGLY

 Heyp peeps ! Salam 1 blogger..

Sekarang kat tengah HOT tentang doodles kan?
No wonder kalau tehaa cuba kan ? serius , SUSAH sangat !
First time cuba, then tak nak cuba lagi.. HAHA :D

Surrender terus! berjam-jam belajar buat pantung tue :)
Kalau hari-hari cuba mesti boleh kan? betul x? TAPI masalahnya,
kalau nak cuba hari-hari untuk bulan nie, PARAH larh tehaa. 
Sebabnya tehaa sekarang tengah exam, tahu tak? HAHA :D


But actually tehaa tahu anda bukan suruh buat sekarang.ngee ~
Ok, tehaa dah buat doodle..dah siap nie.Nak tahu berapa jam?
TWO HOURS ! yes i did long 2 hours.. 2jam ! HA !! tak percaya kan?
Biasalah tehaa baru nak belajar kan? so lambatlah jawabnya ~

FYI, 2jam itu tidak TERmasuk  Mewarnakan doodles 
Gerenti tengah KETAWA terbahak-bahak kan? 
sebab nak buat satu doodles lama sangat. Pada anda  buat doodles itu
perkara paling senang dalam abad ini kan? 


Argghh..!! whateverlah., anyway nak tengok ke doodles tehaa?


ermm.. tengok larh, hasil kerja 2jam nie :


klik bg gemok !


HAHA :D 
Kepala doodles ala-ala senget pun ada..
Erkkkk ~ Buruk kan?? 


Pesanan Ringkas Dari Tehaa ;
Dear Blogger Yang Reti Buat Doodles ; Tehaa salute anda.gila-gila tabik ! Lain kali buat doodles banyak-banyak ye? Bagi tehaa satu,dua atau tiga. BOLEH x? boleh larh.. PLEASE ~~~~~~~ Sincerely Fahtehaa
Ok tak, hehehe :)

Jangan Lupa Klik Like Entri Dan FanPage FB tehaa . 

4 comments:

miss lovers said...

oky ler 2..beselh mle2 ye..:-)nak doodle meh ke blog,xbrape cntik pn..huhuhu..

Fahtehaa said...

@miss loversbetul kerw? heheh.. ti tehaa away ke sana :)

-✿Ayu✿- said...

boleh dh tu... just keep trying yep... ayu bleh buatkan...tp need times la jgk...ayu tgh bz... byk lg yg blom buat...huhuhu

Fahtehaa said...

@-✿Ayu✿-ok, tenkiu ayu.anyway thanxs for semangat :)