October 9, 2011

Berwajah Baru | blog


Hey. hey. hey. Aku TAK PERCAYA CINTA.. hahaha! 
padahal dah ada yang tersayang kan?
ok-ok ini jom start story. Background lama tehaa dulu warna PINK kan? alala..
perempuan gitu.comel kan? Actually tehaa xbape minat pink tau, 
so bila edit-edit blog. TERsedar warna pink itu macam AWESOME giler.
Itulah tehaa choose pink as a background blog tehaa.


Bila dah lama blogwalking, tehaa TERsedar juga bahawa ramai blogger-blogger 
meminati warna pink as a background. Tehaa jadi bosan bila tengok blog 
tehaa bcoz a PINK ! serius macam itu sekali. So, tehaa pun decide nak tukar background.Mula-mula takut juga, buatnya HILANG SEMUANYA
Menangis tak berlagu larh kan? ermm.. :)
OK ! it's not funny, i know it. SORRY ~

Cadangnya nak bertukar warna putih+hitam, but hitam gelapkan?
Now, tehaa nak cari terang yang LOKLIKE ceria jerx ! *ceria ke?*
Tetiba ada seorang blogger ini, ramah sangat ! SUKASANGAT tau,
dialah orang yang bagi hints kat tehaa untuk tukar warna blog ini.


Nak kenal x?
Namanya Fara, blog dia AWESOME sangat. So dari situ tehaa decide nak
tukar warna biru+aqua, tengok hasilnya ! Comel x? hihihi :)
Finaly i did my self !


Untuk sesiapa yang pernah tengok blog tehaa itu pasti nampak perubahan kan?
But tehaa tahu tak ramai baca blog tehaa ini ! 
Anyway, siapa yang singgah itu.haihai larh tehaa di shoutbox ATAU di komen.
INSYAALLAH , tehaa akan ke blog anda semula.


To Apit ;
Terima kasih sangat-sangat sebab bagi doodles secara FREE :) 
Siapa nak doodles free macam kat HEADER tehaa itu, gi saja ke blog Apit.
Banyak ! TAPI makesure takjadi seorang pencuri eik ? bagitahu dulu !


Ok ! sudah-sudah TAKMAHU merapu lagi kan? 



Blog tehaa ok x? ngeee............... :)

7 comments:

Clara said...

OMA!

Nicelah layout!

Nmpk ceria gile..

^^

Cantik and simple and lembut!

Fara E's said...

eyh eyh , camtu plak ? haha
btw , blog teha makin comel la ;D

Fahtehaa said...

@Clara
hihi.. perli eiik? anyway tenkiu :)

Fahtehaa said...

@Fara E's hehehe :) betul tehaa tak tipu ! :D

Hafizzi Aziz said...

nice2..

Fahtehaa said...

@Hafizzi Aziz tenkiu

Niniee said...

Waaa! sudaa chantekk blog tehaa ^^