October 30, 2011

Tayangan Free | Lelaki kena Sound


Hai semua.Tehaa nak cerita sedikit tentang apa berlaku sebentar tadi.Baru sahaja, macam goreng pisang panas lagi ini.

Ayah tehaa suruh beli Maggi.So, dengan kemalasan tehaa bangun ambil tudung dan turun bawah dengan harapan kedai bawah masih buka lagi.TETAPI malangnya kedai tersebut sudah ditutup.Then terpaksa tehaa start motor gerak untuk mencari kedai lain.

Tehaa jalan melepasi satu pasangan couple ini dan tehaa TERpandang, tak lama pun 1 saat sahaja sebab tehaa bawa motor laju jugalah?Macam mana nak tengok lama-lama! Ciss! terlepas tengok aksi mereka(TAK TERINGIN PUN!)

So, sudah dapat Maggi yang dicari-cari tehaa balik.OF COURSE tehaa akan ikut jalan yang tehaa pergi tadi kan?Tapi kali ini, tehaa tidak bawa laju.Sebab adik tehaa cakap dia nak menikmati keindahan malam.eceih~!

Lalu sahaja sebelah pasangan couple tadi, tetiba PEREMPUAN itu SOUND "ALAMAK NAK TENGOK DATANGLAH SINI, TAK PAYAH MAIN PUSING-PUSING!!". Uik? Tehaa sentap ngek! Tehaa dengan confidennya sambil bawa motor, tehaa jerit "KAU HOT SANGAT KE SAMPAI, SEMUA ORANG NAK TENGOK KAU!".Jengjengjeng setan jahat naik kepala.HAHA :D

Perempuan itu diam, mungkin dia PEKAK kot.grr-.- penat sahaja jerit! Tapi anda semua nak tahu perempuan itu sebenarnya tengah gaduh BF dia, myb dia pada masa yang sama tengah period.So orang pergi beli MAGGI kata nak tengok dia.TOLOONGG larh!!

Dahlah buat tayangan FREE pergaduhan dia dan BF dia + Ada cahaya lampu TEPI JALAN lagi.Boleh masuk teater la hang perempuan! huhu. Dah tahu nak gaduh, janganlah duduk bawah lampu! tidak ada lah orang tengok bila kau terpekik terlolong gaduh dengan BF kau.
Ngek punya perempuan! grr -,-

Tapi tadi, FIRST time tehaa tengok lelaki KENA SOUND dengan perempuan.Tapi lelaki itu diam sahaja.Ermm..Lelaki diam apabila dipukul ATAU disound dengan perempuan itu namanya DAYUS ke? atau mungkin dia taknak besarkan hal tersebut, so better senyapkan?

Aduh! Pasal hang perempuan, penuh entri tehaa tulis.Penat orang nak baca sahaja.Maaf ye anda semua :D


12 comments:

✿ Cik Nisa ✿ said...

haha boleh plak dye ckp mcm tu kat teha . sbb marah larh tu . hurm kalo bab dayus2 nie no komen . hee . maybe dye diam sbb dye tanak gaduh2 kot .

TehaaNFM said...

@✿ Cik Nisa ✿ itulah masalahnya, geram betul !

Ku Azhar said...

hehehe knp xtngkap gmbar diorg :)..klau x msti blh msuk jejak kasih pmpuan 2 :P...dayus ek...hmmm kadang2 bila perempuan marah2,lelaki mls nk ckp bnyk..sbb tau dah memang nk menang pnye..so kadang2 bila kena marah..fikiran llaki 2 teringat kat game kt rumah :)

Lily_Omar said...

cuba bygkn klu bf pompuan perasan tu pon sama2 naik darah mesti laghi hangit keadaan.. i think laki cm2 cool la sbb sabar je! pompuan 2 plak xthu malu sbb m'publickn diri...

TehaaNFM said...

@Ku Azhar teringat game ye abah? hehe :) kenapa harus game, HAHA

TehaaNFM said...

@Lily_Omar tehaa setuju 101% statement kamu :D

Scha-Hira said...

Hahaha, Tu namanya BENGONG BIN BENDOL ! asal tak contact sya tadi ? boleh kita round2 sama-sama! Ciss! HahahahXD

TehaaNFM said...

@Scha-Hira Haha :D malam kotw, takut kamu xle kuar.lagipun skjap je :)

Scha-Hira said...

Haha, Oke-2 :D

Faz Abas said...

andaian : lelaki diam tu bukan dayus tp malas nak layan perempuan tu jer. mungkin dalam hati rasa nak sepak jer gf dia tu tp tak sanggup nak buat scene dan memalukan diri sendiri.

www.kisah-dan-kasih.blogspot.com

M@M@ SH@RIDZ said...

salam blogwalking...
may be BF dia malas dah nak berkata2, cakap pun dah tak guna. Org laki kalau marah diorang diam jer.

ctk said...

memang perasan hOt la itu perempuan..ceh! bgusla kamu sOund balik...bravO2... bf dia tu pon duk diam sbb nk pikir ayat nk putus la tuuu...hahahaha