October 24, 2011

Oh Bergayanya Aku | Contest


Hai peeps :D heiyaak ! lompat atas katil, tak sabar nak update entri baru.First of all anda mesti baca title "OH ! Bergayanya Aku." hehe :D 

Ok, tehaa tahu tehaa tak berapa bergaya untuk dimasukkan ke dalam contest ini.TAPI disebabkan kedegilan tehaa yang merasa diri ini tersangat comel, tehaa masuk juga contest ini? HAHA. Confirm ramai yang muntah, akibat baca statement di atas kan? TERMASUK owner contest .

Maaf ye? Contest ini sebenarnya di tag oleh Adik Sya.Adik Sya punya gambar pun dah cantik, apatah lagi peserta yang lain kan? hehe. 
STILL NAK masuk.walaupun sedar saingan sangat KUAT!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


wah! gambar tehaa pulak :D


HAHA :D bergaya tak ! macam kelakar je kan? hihihi

ok saya tag radomly on shoutbox :

Fatiha > nama sama kan? hehe :) and Sis Nz.

ok ! DONE IT :D

 nak join > Contest Oh bergayanya aku

4 comments:

Ruqaiyah Amanina said...

thanks for join. nice pic! gudluck dear :)

TehaaNFM said...

@Ruqaiyah Amanina your welcome :)

Awan Biru said...

Comel takda. Manis ada.
Hehehehe...

Semua ciptaan Allah comel.

TehaaNFM said...

@Awan Biru hehe :) tenkiu !