October 10, 2011

Akibat Obses dengan N ! | Cuba Hantar SMS


Talking to the moon, try to get you.. hehehe :) 
boleh TAK macam itu?


Siapakah N ? 
N adalah seorang lelaki ! HAHA :D komfem-komfen larh sebab
kat title dah cakap "hensem" kan? TAKKAN pondan pula.. hihi


kenapa tehaa nak cerita pada anda semua? kerana tehaa nak tunjuk
hensem+comel+cute nya dia! Sama saja kan comel dengan cute? hihi
Whatever, yang penting tehaa nak anda tahu HE is MINE !!


JANGAN RAMPAS TAU !


Tapi sebelum anda semua rampas, dia dah terang-terang reject tehaa :(
kesian kan? dia sebenarnya dah ada yang tersayang, sebab itu 
terang-terang dia reject tehaa.Nak buat macam lagi, tehaa terpaksa 
jadikan dia sebab admire sahaja.





Yes ! tehaa akan cuba untuk melupakan dia dan buang dia jauh-jauh dari
INGATAN tehaa.I will trying ! (TAKMAHU)


Anda nak kenal tak dengan dia?hihi :)




Tengok siap buat as a desktop lagi tau ! wah ! Nickhun, anda hensem sangat ~
Sampai makcik mimi tehaa pun jealous tahu tak.. HAHA :D

Makcik : Kau ini along, cuba letak gambar maksu. Eloklarh jugak.Gambar lelaki ini kau letak?ermm..
Tehaa : Rilek ar, cu ! HAHA :D *gelak TAK cover*

Walawieh..
Tehaa dah obses giler dengan Nickhun ni. Pendrive tehaa full because video
korea yang Nickhun ada + Assigment berlambak-lambak itu. TAK BOLEH JADI ini,
kena beli pendrive baru khas for movie kan? dan yang lagi satu ini for assigment.


Bukan dalam pendrive sahaja ! dekat dalam folder komputer pun ada lagi .,



Tengok ! penuh kan? dalam folder itu ada lagi folder lain.. HAHA :D
Orang buat satu folder, tehaa wat 2, 3 folder dalam 1 folder.
ada tehaa kisah? hehehe :)

Nickhun oh Nickhun :)



Comel larh kamu ini ! Tapi malangnya kamu dah ada yang TERSAYANG ~



ermm.. tehaa ucapkan semoga berbahagia dengan Victoria ye ? :)
tehaa tak KEJAM untuk rampas kamu dari orang lain ! TAPI tehaa suka 
sangat dengan anda. JOM DATE ! 

SMS english version ;
Dear Nickhun,
Hye :) I make a letter to want you know. I one of person that always admire with you.
You must know one thing, my mom so jealous with you.hihi. HEY ! why you are so cute?
You attract my attenttion ! Nickhun, did you want going out with me?i hope you want to going out with me. I love you, Nickhun ! :D (SMS via blog)


SMS Korean Version ;


친애하는 Nickhun,이완 :) 당신이 알고 싶어 편지를합니다. 난 항상 당신과 함께 좋아하는 사람 중 하나.당신은 한 가지you.hihi와 질투 엄마를 알고 있어야합니다. 이봐!  당신은 너무 귀여우?당신은 내 attenttion 유치Nickhun, 당신은 나와 함께 외출하려는 거지? 난 당신이 나와 함께 외출하려는 바랍니다. 나는 Nickhun 당신을 사랑 해요! : D

Tehaa dah hantar SMS , harap-harap larh Nickhun sudi membacanya.

Anyway thanxs Google Translate , ngeee... :) 

4 comments:

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

macam lelaki lembut je... tapi memang taste perempuan sekarang macam ni terpaksalah kan hehehe..

nolove said...

la ingatkan nolove tadi.. ekekekeke

wak minta code Cursor nie boleh x? dah puas dah sy cari tapi x jumpa.. plizzzz.. nanti send ikut sini k http://alkisah-nolove.blogspot.com/2011/09/pengiklanan.html ..

TehaaNFM said...

@! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! Dia tak lembut ! dia sangat comel :)

TehaaNFM said...

@nolove HIHI 8D