October 16, 2011

Semoga kamu cepat baik | HKL



Hai.Sihat tak semua? harap-harap anda berada dalam keadaan sihat sejahtera.Maaf memang tehaa tak update semalam, sebab terlalu banyak kerja yang perlu tehaa buat.Lagipun makcik-makcik tehaa dan sedara datang sini kan? So, tak akan tehaa tak layan.Layan larh, Mak dan abah tehaa pun datang.

Mak tehaa datang confirm larh nak datang untuk menjaga adik tehaa.Adik tehaa sakit dan dimasukkan ke Hospital Kuala Lumpur(HKL).Di bawah lututnya ada ketumbuhan.Harap-harap kes tidak serius ye?AMIN..

Penat betul, hari sabtu tehaa duduk di HKL dari pukul 12.30tgh hari-5.00ptg.Lepak kat HKL memang memenatkan.Dalam pukul 2ptg, perut menyanyi-nyanyi.LAPAQ!! meroyan huru-hara mencari makanan larh kan?


See? tetap pose kan? hehe :) Lelaki itu adalah adik tehaa yang bernama Shahrul Hasmizi.Comel kan? tapi tehaa lagi comel..HAHA :D

And ada watermark baru ! hihi

Adikku Shahrul Hasmizi, Semoga anda cepat baik ye! :)

2 comments:

Cik Azizah said...

semoga adik cepat sembuh :) die aktif baguslah~~

Fahtehaa said...

@Cik Azizah Amin ~