October 2, 2011

Blog Fatin Nursyairah | Review



Yeah ! review ke-5 :)


Taniah Fatin !
--------------------------------------------------------------------------------------------------


Mula-mula tehaa nak cerita entri apa yang tehaa suka 
dalam blog Fatin ;


1- Aku ADA Dia !


    Entri dia , so sweeeeeeeeeetttttt ! but nak tanya larh, Fatin nak tulis
   BFF(Best Friend Forever) atau SBF(Special Boy Friend) ? HAHA :D
   *cepumas tak*


   Actually, tehaa pun ada BFF lelaki ! ok, Best Friend Forever NOT 
   Special Boy Friend eik? HAHA :D BFF tehaa itu gilagila sikit., so funny sikit
   bila lepak dengan dia. KALAU nak cakap semua rahsia dia di tangan tehaa 
   and rahsia tehaa ada kat dlm tangan dia. HA ! sampai macam itu sekali kan?
   EH! dia dah ada SGF tau ! tehaa pun da berpunya. makwe dia kenal tehaa,
   dan sebaliknya. SO TAK ADA  problem kalau kami berdua kuar sama-sama -vv


Upss ! panjangnya :)


---------------------------------------------------------------------------------------------------


Menurut Fatin, ada beberapa entri yang menarik perhatian pembaca


1- Lonely


        Permulaan mengarang sajak yang baik Fatin. keep it up !


2- Balik Kampung


       Wah macam best jerx family fatin kan? hehe , tehaa suka time main mercun. 
       HAHA :D
       but kampung Fatin kat Pahang eik? JB rumah fatin eik? err...confius !


3- Kemalangan


     Ok ! Ada nama "teha" disitu but different person okeyh ~!
     Teha tue macam mana skrg? dah ok ker? sedihnya :'( 
     erkk.. orang bawa motor+adiknya macam mana pulak? teruk ke?
     
    Anyway hope They will be alright soon !


---------------------------------------------------------------------------------------------------


Anda semua rajin-rajin larh jadi followers Fatin ye? :)


SELAMAT MENJENGAH :D

1 comment:

Fatin Nursyairah said...

homaigod ! thanks kak . terharu gila nie haha :)