October 2, 2011

Blog Miss F | Review



Awww ~ Pink Polka Dot's ! 
loklike sangat blog Miss F. Tehaa pun minat pink *katanya*
arggh.. warnanya terlalu lembut.Tehaa pun dalam perancangan nak tukar 
warna blog. HAHA :D


Any sugestion ? ermm.. sila komen eik!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------


Alhamdullilah, 
setelah penat mencari entri yang best di blog Miss F, 
tehaa terus buat review nie. Jom terjah sama-sama.


Dalam blog Miss F ada siapkan Pengenalan Diri atau lebih dikenali
"ABOUT ME". Setelah selesai membaca, baru tehaa tahu sememangnya
tehaa sudah tua, HAHA :D


Miss F, kamu sebaya dengan adik tehaa yang no 3. 

But tehaa jahat sikit takbagi dia buat blog bagai ni, dia kena stay on study
sampai tingkatan 3.Paling max pun akaun FB jer.. HAHA *jahatkan*
bukan apa taknak dia jadi macam tehaa.PEMALAS,..huhu ~


Ok, tehaa suka entri Miss F yang ni :


1- Dah Merdeka !

     Waahhh ~!! kemain seronoknya Miss F, memang larh UPSR dan PSRA dah TAMAT 
    kan? adik tehaa pun macam tue, last exam PSRA dia suruh ayah tehaa tandatangan
    borang Sekolah Agama. walaweih ~


    ANYWAY tehaa doakan Miss F dapat 5A dalam UPSR. AMINNNN ~


2-  Nak tue ! 


     One of list ! majoriti adalah Hello, Hello, Kitty :D
     Comel sangat, gi usha !


3- Teknik menjawab UPSR

      Ok, yang ini tehaa salute Miss F. Sebab menghadiri Program Teknik Menjawab UPSR.
  
   FYI, 
   tehaa masa darjah 6 larikan diri daripada Teknik Menjawab UPSR. bosan seiyh !
   LAST-LAST kantoi dengan guru pengawas.Tehaa pula pengganas pengawas kan, 
   so apa lagi kena bising larh.HAHA :D
-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Banyak lagi entri yang best and lawak-lawak, 
rajin-rajin kan tangan itu untuk menjadi followers Miss F :D


SELAMAT MENJENGAH blog Miss F XD

4 comments:

Ku Azhar said...

AIYOOKKK!!!!hehehe...

Miss F said...

hahaxx . thankies for the review kaka ! :D

Fahtehaa said...

@Ku Azhar HAHA :D

Fahtehaa said...

@Miss F your welcome :)