October 30, 2011

Contest The Most Creative Review by Ezzattie Ezzat


Tehaa masuk contest+ Reveiw sekali, 2 in 1!

Ok, actually memang tehaa jealous dengan Ezzati nie.KENAPA? cer tengok umurnya, baru 16tahun tau ! tengok blog dia pulak, Wah! SUPER DUPER AWESOME. Tehaa yang tua ini, hado header secantik itu? TAKDE tau !

One things lagi, dia dah ada blogshop pula tu, wah! dik, nak tuntut ilmu perniagaan boleh? hehe :D Dia menjual banyak barang-barang.Dia ada jual Catalyst, heyh! jangan fikir itu sahaja  tau. Macam-macam ada dijual, antaranya :



Order pula, boleh terus disitu ! yang penting banyak barang yang mempunyai 


Sape TAKNAK discount kan? kalau pergi shopping benda pertama cari logo SALE! SALE! haha :D Siapa nak usha pergi sini > Blogshop Ezzatie
----------------------------------------------------------------------------------------
Nie contest reviewkan, so dengan automatik tehaa akan masukkan ke dalam REVEIW tehaa :) 

3 comments:

ctk said...

gudluck dear tehaaaaaaaaaaaa :)

miss aty said...

singgah dari contest yang sama =D

http://missaty.blogspot.com/2011/11/contest-most-creative-review-by.html

Ezzattie said...

pemenang contest sudah diumumkan. Check it out now :)